Noi contracte de investitii in Bacau


Joi, de la ora 10.00, la Sala Mare de conferințe a Centrului de Afaceri și Expoziții Bacău, a avut loc semnarea contractelor de finanțare pentru unele obiective de investiții finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) și Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de contracte pentru 7 drumuri care vor traversa judetul Bacău dar și un contract pentru o școală. Valoarea investițiilor va fi de ordinul sutelor de milioane de lei pana in 2020. Urmează semnarea contractului pentru rezerva de apă a municipiului Bacău și pentru o stradă. Investiții absolut necesare solicitate de primarul Cosmin Necula.
La eveniment au participat Brasoveanu Sorin, presedintele Consiliului Judetean Bacău, primarul Cosmin Necula, deputatul Claudiu Ilisanu, deputatul Costel-Neculai Dunava, primarii comunelor băcăuane dar și - Adrian Ionuț Gâdea, Secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, - Marius Nica, Ministrul delegat pentru Fonduri Europene,  Lucian Șova, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale
- Dragoș Benea – Senator Parlamentul României si Vasile Asandei- Director General Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Niciun comentariu: