Avioane Blue Air intoarse

Cei 156 de pasageri ai cursei Blue Air Bacău – Londra (Lutton) care s-a întors, joi dimineaţă, pe Aeroportul din Bacău, la scurt timp după decolare, au fost preluaţi de un alt avion pentru efectuarea zborului, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Bacău, Cezara Ficuţă.
Oficialul Aeroportului a precizat că noul avion, pus la dispoziţie de compania Blue Air, a decolat de la Bacău la ora 13,03, după ce cursa de la 8,30 a fost anulată din motive tehnice.
‘A fost un avion repartizat pentru acest zbor, având în vedere că plecarea de la 8,30 a fost anulată’, a precizat Ficuţă.
Două avioane ale companiei Blue Air care au plecat în curse, astăzi dimineață, cu destinațiile Milano (Bergamo) și Londra (Lutton) au fost nevoite să revină pe pistă la scurt timp după decolare, ca urmare a unor probleme tehnice ale aeronavelor, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Bacău, Cezara Ficuță.
Pasagerii celor două aeronave au fost debarcați în siguranță pe Aeroportul din Bacău.
Inițial, aeronavele au decolat la timp, dar s-au întors din anumite motive tehnice. S-au întors pe Aeroportul Bacău, unde pasagerii au fost debarcați în siguranță‘, a afirmat Ficuță.
Pasagerii zborului Bacău—Milano, care a avut ca oră de zbor inițială ora 7,00, au decolat, din nou, la ora 9,57.
În schimb, cei 156 de pasageri care au bilete de Londra așteaptă încă în Aeroportul Bacău, ei urmând să fie preluați de un alt avion al companiei Blue Air.
Oficialii Aeroportului Bacău susțin că pasagerilor le-au fost asigurate hrană și apă pe perioada șederii, ei urmând să plece în cursă în jurul orei 12,25. (Agerpres/ FOTO kristofer.ro)

Niciun comentariu: