Campanie de strângere de carte românească

ASCOR Bacău vă invită să participați, până pe 20 mai 2017, la o acțiune ambițioasă de sprijin a procesului de aprofundarea a Literaturii în Limba Română, din Basarabia, aderând la Campania de strângere de carte românească organizată de Fundația "Episcop Melchisedec".
ASCORenii, care doresc să doneze o carte, sunt rugați să ia legătura cu responsabilul din partea ASCOR Bacău, Vlad Tuturlan 0751 546 885. Aurelian Constantin Alexa (directorul Fundației "Episcop Melchisedec"): «Acțiunea inițiată de noi este menită a determina pe toți donatorii de carte de a veni în sprijinul românilor din zona Cahul, scopul nostru fiind acela de a oferi comunității românești posibilitatea de a citi în limba noastră maternă, de a le dărui un mod util și plăcut de a se forma, de a se modela, știind că dincoace de Prut sunt frați care nu i-au uitat, îi sprijină și-i așteaptă cu brațele și inimile deschise».
Cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Fundația "Episcop Melchisedec" din Roman a demarat o campanie de strângere de carte ce se va desfășura în perioada 1-20 mai 2017. Acțiunea de sprijin pentru frații români din Basarabia este menită să susțină procesul de aprofundarea a literaturii în limba română în zona Cahul din Republica Moldova.

Niciun comentariu: