Primarul din Secuieni isi insulta consatenii

O bacauanca din Secuieni, plecata in Italia de 7 ani, ne-a scris ce a patit cu primarul din comuna si ne-a trimis si conversatia purtata cu acesta pe Facebook. Conform capturii trimise de pe telefon de bacauanca, primarul a avut un raspuns agresiv, jignind-o pe aceasta. Redam mai jos ceea ce ne-a scris Madalina Ghidu.
“Ma numesc Madalina Ghidu si locuiesc in Italia de aproape 7 ani. La fel si cei trei frati ai mei, care sunt plecati din tara de multi ani. Acum, acasa au ramas doar parinti nostri care au peste 60 de ani si care locuiesc in Valeni ,Comuna Secuieni.
Mama mea se lupta cu primaria Secuieni pentru taxele pe gunoi. Parintii mei sunt obligati de primar sa ne plateasca si pe noi din urma, chiar daca noi nu am fost acasa in tot acest timp. Cateva luni in urma parintii mei s-au dus la primarie sa plateasca impozitul pe casa, acestia fiind refuzati de domnul primar Dumitru Cosmin si obligati sa achite intai taxa pe gunoi si apoi impozitul pe casa. Acest domn primar vazand ca mama a refuzat plata, a inceput sa o jigneasca, adresandu-i cuvinte foarte vulgare si agresive. Nefiind multimit,domnul Cosmin a facut-o psihopata si i-a zis ca are idei psihopate. I-a adresat tot felul de cuvinte umilitoare.
In afara faptului ca domnul Dumitru Cosmin vrea ca parintii mei sa ne plateasca pe noi la taxa pe gunoi, mai e o problema: Ai mei locuiesc practic intr-un camp, de la strada principala pana la casa lor,nu este drum bun ca masina de gunoi sa intre si la ei. Este doar un drum de tara, cu toate acestea sunt obligati sa plateasca gunoiul neavand nici macar cos de gunoi care primaria ar trebui sa furnizeze. Domnul primar cumoaste situatia lor dar nu are intentii sa o rezolve, dumnealui cere doar bani. Nu e corect asa ceva, intai sa faca conditii si dupa sa ceara bani.
Este un comportament inadmisibil din partea celor ce conduc aceasta comuna. Astazi, 5 decembrie, i-am scris un mesaj Domnului primar pe facebook iar dumnealui m-a insultat cu usurinta. Nu e admisibil ca un primar daca se poate numi asa, sa se comporte atat de urat, nu are pic de respect pt nimeni si nimic”

Niciun comentariu: