S-a facut receptia drumului Negri-Poiana

Zilele trecute, in prezenta conducerii Primariei Negri si a societatii Tehnic Asist din Botosani a avut loc receptia drumului ce leaga satele Negri si Poiana. Avand o lungime de aproape 5 km, drumul a fost realizat la standarde inalte, permitand accesul mult mai usor. "Este extrem de important pentru locuitorii comunei, mai ales ca in zona drumul era aproape impracticabil.Drumul trebuia modernizat de multi ani, dar nu a existat preocupare din partea celor care s-au perindat la conducerea primariei.Le multumesc celor din Botosani care au realizat aceste lucrari intr-un timp record asa incat traficul sa se desfasoare in conditii civilizate", spune primarul comunei Negri, Eugen Dumea. Potrivit acestuia, conducerea primariei mai ia in calcul asfaltarea a inca 5 km de drum, dar asta depinde si de rapiditatea de care da dovada actualul guvern in privinta alocarilor bugetare.
"Numai ca, dupa cum se vede, se misca tare incet si nu a reusit nici pana la aceasta data sa fixeze macar anumite proiectii bugetare pentru anul 2017. Dar chiar si asa, mai luam in calcul realizarea unui grup sanitar la scoala din satul Negri, introducerea retelelor de canalizare si de gaze in interiorul comunei. Cum am spus, in anul 2017 cu siguranta vom incepe aceste lucrari".
Un alt proiect demarat nu demult este cel referitor la drumul ce leaga comunele Negri si Prajesti, ce face parte dintr-un amplu proiect pus lacale de consiliile judetene Bacau si Neamt ce vizeaza modernizarea a peste 150 km de drumuri judetene. Bacaul ar avea de modernizat aproximativ 96 km, iar Neamtul, 65 km. "Bacaul si implicit noi, Consiliul local Negri ne-am miscat repede, am dat drumul unor documente si hotarai, in timp ce cei de la Neamt  s-au miscat relativ incet. Acest drum e o certitudine si am speranta ca la anul vom observa ca incep lucrarile, desigur, toate pentru confortul si al locuitorilor comunei Negri pentru care manifestam o preocupare constanta, avand in vedere ca echipa pe care o formam de mai bine de 4 ani, eu si viceprimarul Danut Patriche este una reusita", adauga primarul Dumea. (Tudor T.,O.C.)

Niciun comentariu: