PNL Bacău si-a finalizat listele de candidati

Liberalii au stabilit listele de candidați, iar pentru Bacău primul loc la Senat este principala surpriză a alegerilor parlamentare. Astfel, din partea PNL Bacău va candida actualul deputat Daniel Fenechiu, ales în 2012 pe listele PPDD. Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal a validat cu unanimitate de voturi listele cu candidații PNL Bacău pentru alegerile parlamentare, astfel:
Senat
1. Daniel Fenechiu
2. Constantin Lazăr
3. Florin Diaconu
4. Gabriel Grițcu
Camera Deputaților
1. Ionel Palăr
2. Tudorița Lungu
3. Claudiu Năstasă
4. Narcis Jitaru
5. Mircea Fechet
6. Liviu Miroșeanu
7. Petrică Mihăilă
8. Ilie Bîrzu
9. Tina Cristea
10. Ioana Iordache
„Precizăm că desemnarea candidaților și ordinea pe cele două liste sunt rezultatul unui proces intern riguros, evaluarea celor mai bune opțiuni fiind făcută de o comisie alcătuită din primari ai PNL Bacău, desemnați prin vot de către Biroul Politic Județean. Ulterior, nominalizările acestei comisii au fost validate, la rândul lor, de către Biroul Politic Județean și Comitetul Director Județean (care include toți președinții de organizații locale), decizia finală fiind a Biroului Permanent Național”, se arată într-un comunicat de presă semnat de deputaul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.
„Domnul Daniel Fenechiu, o personalitate publică, va candida în baza protocolului încheiat la nivel național între Partidul Național Liberal și Partidul Național Democrat”, se mai arată în document.
De asemenea, liberalii anunță că și-au suspendat activitățile publice, în semn de doliu după Radu Câmpeanu, fostul președinte PNL, decedat aseară

Niciun comentariu: