Expo Agro Moldova 2016

Expo Agro Moldova 2016, ediția a IV-a, este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA, în parteneriat cu Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bacău și Camera Agricolă Bacău, care își va deschide porțile în acest an pe 14 octombrie 2016, începând cu ora 10.00. Timp de trei zile, până duminică, 16 octombrie, agenți economici din domeniu, fermieri  și mici producători din România, vor prezenta publicului larg o gamă diversificată de produse și servicii de înaltă calitate.Expo Agro Moldova 2016, un important eveniment agricol din Regiunea N-E, este o expoziție cu vânzare, ce va reuni fermieri, producători, importatori și distribuitori de materii prime, utilaje și echipamente utilizate în agricultură, zootehnie și industria alimentară, specialiști și antreprenori din domeniu și cuprinde activități de interes pentru toate categoriile de public.
Anul acesta, evenimentul se bucură de prezenţa domnului Ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, care după ce va vizita expoziţia, începând cu ora 12.30, va lua parte la o întâlnire cu fermierii şi agricultorii din judeţul Bacău şi cei din zona Moldova, în Centrul de Marketing, Sala Mare de Conferinţe.
Vizitatorii vor putea achiziționa legume, fructe, lactate și produse din carne la prețuri de producător la prima mână. Tot în cadrul evenimentului, cei prezenți se pot delecta cu preparate culinare

Niciun comentariu: