Accident mortal in Nicolae Balcescu

Vineri seara, un barbat in varsta de 79 de ani, din Bacau, si-a gasit sfarsitul in drum spre biserica. Batranul a fost lovit mortal de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni.
Barbatul, in varsta de 79 de ani, din localitatea Nicolae Balcescu, judetul Bacau, mergea vineri seara spre biserica. La un moment dat, cand a vrut sa traverseze strada, a fost lovit puternic de o masina.
Aneta Benchea, sora barbatului: „Eu veneam la biserica. Am vazut ca sunt atatea masini si zic ca sigur e accident. Cand am iesit din biserica, mi-au zis ca e fratele meu.
Medicii chemati de urgenta la fata locului nu au mai reusit sa il salveze pe batran. Intre timp, politistii au inceput cercetarile. Mirela Chirita, IJP Bacau: „Din primele cercetari, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate pe trecere a unui pieton angajat in traversarea regulamentara a strazii.”  Soferul, in varsta de 67 de ani, nu consumase bauturi alcoolice. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Niciun comentariu: