Din activitatea ISU Bacau

Luni, 16 septembrie 2012, la ora 21.12, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină în comuna Dămieneşti, sat Călugăreni, pentru salvarea numiţilor A. V. şi A. G., în vârstă de 65 de ani, respectiv 82 de ani, căzuţi în beci din cauza intoxicării cu dioxid de carbon. Cele două victime au fost preluate de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău transportate la spital.

Misiune de supraveghere în comuna Brusturoasa 
În cursul zilei de ieri, 10 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au continuat executarea măsurilor complementare în vederea preîntâmpinării reizbucnirii incendiului de pădure, în comuna Brusturoasa, zona Camenca. În data de 17.09.2012, la ora 18.10, a fost efectuat schimbul de efective, 5 subofiţeri asigurând măsurile de supraveghere a zonei pe timpul nopţii.
În dimineaţa zilei de 18.09.2012, la ora 07.00, a fost efectuat schimbul de efective, la locul evenimentului deplasându-se 8 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

 Activitatea echipajelor SMURD

În perioada 17.09.2012, ora 07.00 – 18.09.2012, ora 07.00, echipajele S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au avut 10 intervenţii de acordare a primului ajutor calificat şi de transport al pacienţilor la unităţile de primiri urgenţe din judeţ, astfel: S.M.U.R.D. Bacău: – o intervenție în municipiul Bacău și câte o intervenție în comunele Mărgineni, Parava și Coloneşti; S.M.U.R.D. Onești: – o intervenție în municipiul Onești, 2 intervenții în comuna Oituz și câte o intervenție în comunele Zemeş, Coţofăneşti și Berzunţi. (C.C.)

Niciun comentariu: