Bataie pe Insula de Agrement

Luni, 23 august 2010 , în jurul orelor 21.00,  jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie în care sunt implicate mai multe persoane, pe Insula de Agrement din  municipiul Bacău. Jandarmii s-au prezentat la faţa locului unde au identificat persoanele în cauză, respectiv
Vasile R. de 33 de ani,  Andrei R. de 31 de ani şi Adrian V. de 31 de ani, toţi trei domiciliaţi în municipiul Bacău, fără antecedente penale.  În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că cele trei persoane, aflându-se pe Insula de agrement, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi s-au lovit reciproc, provocându-şi leziuni; Adrian V. a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău având leziuni în zona braţului stâng şi în zona capului.
În cauză a fost întocmit dosar cu acte premergătoare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de lovire şi alte violenţe pe numele celor 3 persoane implicate în conflict.
Dosarul cu acte premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă  Judecătoria Bacău pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale. C.C.

Niciun comentariu: